KAZO-PLAN Bt. 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi u. 17. Tel.: +36 92 950 540, +36 20 389 4948  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Energetikai tanácsadás

 

Állapotfelmérés

Állapotfelmérésünk keretében vállaljuk az épület műszaki állapotának és adottságainak helyszíni vizsgálatát. Ennek keretében az alkalmazott épületszerkezetek és épületgépészeti berendezések és szemrevételezéses beazonosítása, értékelése történik.

 

Energetikai veszteségfeltárás, energetikai tanácsadás

Az energetikai veszteségfeltárás célja a döntés-előkészítés, ennek eredménye mutatja meg a leggazdaságosabban választható korszerűsítést. Erre különösen nagyobb, bonyolultabb beruházások esetén van szükség. Az épületek energetikai felülvizsgálatát cégünk különösen az alábbi területeken végzi:

 épületgépészet: fűtés, használati melegvíz-ellátás, szellőzés és épülethűtés vizsgálata;

  • építészet: az épülethéj hőtechnikai kialakításának vizsgálata;
  • épületvillamosság: az épület gazdaságos és biztonságos villamosenergia ellátásának vizsgálata;

A szakértőink által készített energetikai felülvizsgálat bemutatja a jelenlegi helyzetet, energiamérleget állít fel,minősíti az energiafogyasztást, és vizsgálja a beavatkozási lehetőségeket.

Energetikai tanácsadási szolgáltatásunk azon igények teljesítésére szolgál, ahol az épület, intézmény, üzem energiahatékonyságának fokozásával, energiaköltségeink csökkentésével és/vagy megújuló energiaforrások alkalmazásával ésszerűsítést és megtakarítást érhetünk el. A megvizsgált épület és annak üzemeltetési jellemzői során jellemzően több lehetőség kínálkozik, mind a hő, mind a villamos energia felhasználás esetében. A vizsgálatot követően javaslatot készítünk a változtatások megvalósítására és igény szerinti kivitelezésre is.

Partnerek